Прес ручний Прес для соку соковитискач Діоніс 15 (10 20 25) л

Прес ручний Прес для соку соковитискач Діоніс 15 (10 20 25) л

Прес ручний Прес для соку соковитискач Діоніс 15 (10 20 25) л від компанії ARTMOS - Інтернет магазин - фото 1
3 547,21 ₴ 3 733,91 ₴
-5%
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
753059796
Країна виробництва
Україна
Терміни дії знижки
з 06.09.2024 по 05.12.2024

Опис

!НОВІСТЬ!! ПРЕСС комплектуеться МЕШКОМ !! Можливий невеликий і великий ОПТ!! Товар зі складу! Прес 10 - 1950 15 - 2200 20 - 2400 25 - 2800 Є дубові виконання 20-2900 25-3200 Прес гвинтовий «Діоніс» призначений для віджиму соку з ягід, фруктів та овочів (малина, полуниця, горобина, виноград, груші, яблука, помідори, гарбуз та ін.) Тип преса — гвинтовий, ручний. Переваги: Якісне виготовлення: суцільнов'язана рама витримує великі навантаження (чим не можуть похвалитися зварні аналоги), а наявність товстих ніжок збільшує стійкість преса. Ємність і кошик виготовлені з неіржавкої сталі, притискний диск сталевий у пластиковому (товщині диска 5 мм) Спеціальна метрична різь гвинта надає впевненості користувачеві, а гайка гвинта приварена з двох сторін — зірвати різь практично неможливо. Конструкція преса спроєктована так, що під час відтискання соку, сировини та відтиснутої сік стикаються тільки з елементами з неіржавкої сталі, не створюють окислів і дають змогу зберегти смак, вітаміни, всі корисні властивості сировини та чистоту готового продукту. До комплекту входить лавсановий мішок відповідного розміру. Технічні характеристики: Місткість завантажувального кошика: 15 л, Матеріал кошика: харчова неіржавка сталь 2 мм, Матеріал піддона для збирання соку: харчова неіржавка сталь 1,5 мм, Матеріал кожуха: харчова неіржавка сталь 1,5 мм, Матеріал корпусу: профільна труба 40, Покриття корпусу: порошкова фарба, Висота: 610 мм, Довжина: 429 мм, Ширина: 330 мм, Маса: 15 кг, Гарантія 12 міс, Країна-виробник: Україна Підготовка та принцип роботи: Перед першим застосуванням преса необхідно ретельно промити всі деталі гарячими (не більш ніж 60 °C) 2-відсотковим содовим розчином, обполоснути теплою водою, насухо витерти. Встановити прес на столі (або тумбі, лавці) з таким розрахунком, щоб зливний отвір тарілки виходило за межі краю стола. Закріпити прес болтами або шурупами до стільниці через отвори. Під зливний отвір тарілки встановити ємність для збирання соку. Закласти в кошик преса сировину, попередньо заклавши її в мішок із тканини. Фрукти й овочі перед закладанням у кошик преса необхідно подрібнити за допомогою годівників. Завертає гвинт до моменту появи соку, і далі повільно обертати гвинт, збільшуючи тиск до появи опору обертанням. Для кращого виходу соку процес можна повторити кілька разів. Перед повторним віджиманням спресована сировина в мішку переворошати. Після закінчення роботи частини виробу необхідно ретельно промити, без використання мийних засобів і витерти насухо.