Молочник, пітчер, джагг, вершник ARO-150мл, 100мл. (Німеччина)

Молочник, пітчер, джагг, вершник ARO-150мл, 100мл. (Німеччина)

Молочник, пітчер, джагг, вершник ARO-150мл, 100мл. (Німеччина) від компанії ARTMOS - Інтернет магазин - фото 1
809,03 ₴ 851,61 ₴
-5%
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
775072143
Терміни дії знижки
з 06.09.2024 по 05.12.2024

Опис

Ці ексклюзивні молочники (пітчери для молока, джаги) — не залишать Вас байдужими! Практично ювелірні вироби, які створені з любов'ю індійськими майстрами для справжніх кавоманів! НАША ЧАСША — КАЛЕЄЙДОСКОП З ЕМОЦІЙ...ЧУВСТІВ...НЕЗАВАЛЬНІМ МОМЕНТІВ! НАСЛАДУЙТЕСЯ ТЕМ СВІТОМ, А СВІТ ПУСКУЄ НАСИЛЬНУЄТЬСЯ ВАМИ! У наявності є малюки об'ємом 150 мл і 100 мл. Виготовлені з високоякісної харчової неіржавкої сталі. Неіржавка сталь є оптимальним варіантом, оскільки цей матеріал стійкий до зовнішніх впливів і стійкий до механічних пошкоджень. Також дуже важливим моментом є хімічна нейтральність цього матеріалу до харчових продуктів, неіржавка сталь не псує смакові відчуття від напою, не додаючи свій смак і запах. Носик вихованця має точно розрахований вигин, який дасть вам змогу повною мірою самовиразитися в лате-арт. Матеріал: Полірована нержавіюча сталь Країна реєстрації бренду: Німеччина Країна виробник: Індія Зливний носик: Так Ручка: Так Підходить для Латте-арт: Так Для чого потрібен пітчер Пітчер потрібен для приготування кавових напоїв з молоком, в свіжоприготований кави додають збите молоко або молочну піну. Бариста збиває молоко трубкою для виведення пари, безпосередньо перед подачею напою. І пітчер ― оптимальна посуд для приготування молочної піни. Для виготовлення питчеров використовують переважно метал з-за його гарною теплопровідності, хоча зустрічаються також пітчера з алюмінію, кераміки, скла та пластику, але вони менш надійні. Хороша теплопровідність дуже важлива, оскільки процес приготування пінки безпосередньо повязаний з контролем температури молока: воно має нагрітися, але не закипіти. Як вибрати правильний пітчер для молока При виборі пітчера в першу чергу дивіться на товщину стінок. Бариста з досвідом віддають перевагу питчерам з товстими стінками. Вони набагато повільніше прогріваються, що дозволить Вам збивати піну довше і контролювати температуру. Пітчера бувають самих різних обсягів - від 100 мл до 1 літра, але при будь-якому обсязі небажано наповнювати пітчер більш ніж на половину. Для бариста дуже форма і розмір носика пітчера. Формування тонкої ламінарної цівки збитого молока дуже важливо для гарного латте-арту.