Тендерайзер молоток розм'якшувач розпушувач для м'яса
Тендерайзер молоток розм'якшувач розпушувач для м'яса
604,23 ₴ 636,03 ₴
-5%
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
769946285
Виробник
Fackelmann
Терміни дії знижки
з 06.09.2024 по 05.12.2024
Опис
Колір випадковий Розм'якшувач м'яса — Головним призначенням тендерайзера — це надання м'яса пухкої консистенції, що дає змогу прискорити процес приготування продукту та неабияк економить час роботи кухаря. — Важливою перевагою тендерайзера є те, що розпушене з його допомогою м'ясо, краще зберігає свої смакові якості, залишаючись у разі смаження м'яким і соковитим. Під час оброблення тендерайзером волокна продукту травмуються менше, ніж під час оброблення тюпкою або молотком для м'яса, а сполучні тканини максимально руйнуються. Теплові хвилі проходять набагато легше крізь тканини розпушеного продукту, тому будь-яке м'ясо без кісток після оброблення просмажується набагато швидше та рівномірніше. За допомогою паралельних лез — голок на поверхню шматка м'яса наносяться насічки. Надрізи руйнують сполучну тканину та збільшують площу продукту. Тендерайзер легко миється. Блискавка м'яса скорочує час роботи на 40%. Тендерайзер ручний для нарізання свинини, телятини, баранини, риби та ін. продуктів. Конструкція з пластику 24 голками-ножами з неіржавкої сталі. Сік не витікає, а відбивна майже не стискається. Тендрейзер не травмує самі волокна, як це робить молоток для відбивання. Молоток робить із м'яса кашу, і витікає багато соку, а під час використання тендерайзера сполучна тканина залишається цілою. Характеристики: леза — неіржавка сталь кольору — випадковий Кількість лез — 24 шт. Габаритні розміри, — (d) 51 мм x (H) 188 мм Виробництво: Fackelmann (Німеччина). Принцип роботи: 1. Розмістіть м'ясо на обробній дошці з дерева або пластику. 2. Відбийте м'ясо за допомогою інструмента до отримання потрібного результату. Уникайте потрапляння лез на кістки. Великі шматки м'яса треба відбивати з двох сторін. У процесі відбивання можна додати спеції. Леза інструмента введуть їх усередину м'яса.
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії